AYO Lichttherapiebril: Review

Review – AYO Lichttherapiebril. Het is erg vervelend als je last hebt van slaapproblemen. Als je last hebt van een slaapgebrek dan heb je hier in het dagelijkse leven ook erg veel last van. Je zult je vaak moe en futloos voelen. Hierdoor kan je veel dingen niet doen, terwijl je dat wel graag zou willen. Het is om erg veel redenen belangrijk dat je wel aan genoeg slaap komt. De slaapproblemen die je hebt zullen dus snel moeten verdwijnen. 

Toch blijkt dit vaak erg lastig. Je probeert van alles uit, maar niets lijkt te werken. De wanhoop is nabij en dat is natuurlijk niet zo gek. Gelukkig is het nog niet nodig om te wanhopen, want er is nog een laatste redmiddel. De AYO lichttherapiebril is misschien wel het product waar jij naar op zoek bent. 

In deze review ga je alles ontdekken wat er te vertellen valt over deze bril. Lees dus snel verder en wie weet ben je binnenkort van je slaapproblemen verlost.

In de review ga je het volgende lezen

 • Wat de AYO lichttherapiebril is
 • Hoe de AYO lichttherapiebril werkt
 • In welke situaties de AYO lichttherapiebril te gebruiken is
 • Voor wie de AYO lichttherapiebril geschikt is
 • Waarom je de AYO lichttherapiebril moet kiezen
 • Wat de ervaringen van anderen zijn over de AYO lichttherapiebril 
 • Hoeveel de AYO lichttherapiebril kost
 • Wat mijn conlusie is over de AYO lichttherapiebril
 • Welke veel gestelde vragen er zijn

Heb je geen tijd om het hele artikel te lezen? Spring dan gelijk door naar onze conclusie om de samenvatting te lezen en ons eindoordeel te vinden!

Wat is de AYO lichttherapiebril?

Je vraagt je vast af wat de AYO lichttherapiebril dan precies is. Het antwoord op die vraag is eigenlijk erg simpel. Deze bril maakt gebruik van lichttherapie en kan je daardoor van je slaapproblemen af helpen. 

Dankzij deze bril krijg je een echte boost. Die boost kan je soms erg goed gebruiken. Je zult meteen een verschil merken vanaf het eerste moment dat je de bril gaat gebruiken. Als je af en toe een goede boost nodig hebt, dan is dit jouw ideale redmiddel. De AYO lichttherapiebril kan je dan namelijk echt geven wat je wil.

Ayo lichttherapiebril review Bril in koker

Hoe werkt de lichttherapiebril?

De werking van de lichttherapiebril is eigenlijk best bijzonder. De AYO lichttherapiebril maakt, zoals je uit de naam al kunt opmaken, gebruik van licht. In dit geval gaat het om licht in een soort blauw-turquoise kleur. Dit licht zal je ogen in gaan met een golflengte van 470 nanometer. 

In je ogen zullen specifieke cellen gestimuleerd worden. De cellen die gestimuleerd worden zijn de zogenaamde fotosensitieve retinale ganglioncellen. Zodra deze cellen geactiveerd worden gaat er een signaal naar je hersenen toe. Dit signaal zal weer in een speciaal gebied terechtkomen. Als het signaal dat deel van je hersenen heeft weten te bereiken zal de aanmaak van het slaaphormoon worden onderdrukt. Hierdoor zal je biologische klok aangepast worden. 

Ayo lichttherapiebril review Wetenschappelijk

De biologische klok past zich zo aan jouw manier van leven aan. Direct na het gebruiken van de bril zul je je een stuk energieker, alerter en opgewekter voelen. Vlak voordat je gaat slapen zal de aanmaak van het slaaphormoon weer op gang komen. Hierdoor zul je in een diepe slaap terechtkomen. De nachten en dagen die komen gaan zullen er dankzij de AYO lichttherapiebril een stuk leuker uit komen te zien.

In welke situaties kan je de lichttherapiebril gebruiken?

De AYO lichttherapie is erg geschikt om te gebruiken. Je biologische klok zal precies zo functioneren als dat nodig is. Er zijn bepaalde situaties waarin de AYO lichttherapiebril echt van pas kan komen. De situaties waarin dat het geval is staan hieronder voor je op een rijtje.

 • Als je last hebt van slaapproblemen
 • Als je last hebt van vermoeidheid
 • Als je last hebt van een winterdepressie
 • Als je te maken krijgt met een jetlag
 • Als je extra energie nodig hebt
 • Als je werkt in een ploegendienst

Mocht je in één van de bovenstaande situaties terechtkomen, dan kan de AYO lichttherapiebril je dus helpen. 

Voor wie is de lichttherapiebril geschikt?

Je hebt net gelezen in welke situaties de AYO lichttherapiebril gebruikt kan worden. Als je jezelf herkent in meerdere van die situaties dan betekent dat dus dat de lichttherapiebril iets voor jou is. Ook als je niet heel erg veel te maken krijgt met die situaties kan je deze bril gaan gebruiken. Het zal namelijk precies hetzelfde effect hebben. Misschien krijg je op die manier wel de boost waarvan je nooit wist dat het nodig was. 

Je hoeft je geen zorgen te maken om de veiligheid van deze bril. De AYO lichttherapiebril voldoet namelijk aan alle eisen die gesteld worden. Zowel jong als oud kan en mag deze bril daarom gebruiken. Bovendien is de bril zo gemaakt dat hij bij iedereen zou moeten passen. Dit heeft te maken met het speciale ontwerp, waarbij met name de pootjes en de neus van de bril een belangrijke rol spelen.

ayo-lichttherapiebril-review-de-bril-800x317-1

Waarom je de AYO lichttherapiebril zou moeten kiezen

De AYO lichttherapiebril is om verschillende redenen een item dat je echt moet kiezen. Allereerst zal het sowieso helpen om van je problemen af te komen. De vele problemen die we kunnen hebben wat betreft slapen en energie zullen zo verdwijnen. Als je de AYO lichttherapiebril gaat vergelijken met soortgelijke brillen, dan heeft de bril van AYO bij alles een streepje voor. De concurrentie blijft dus ver achter. Dit is allemaal mede te danken aan het feit dat de AYO lichttherapiebril een erg unieke bril is. Hieronder staan enkele redenen op een rijtje die ervoor zorgen dat deze bril erg uniek is in zijn soort.

 • De AYO lichttherapiebril zal worden afgestemd op jouw biologische klok
 • Er wordt gebruikgemaakt van een superieure technologie, hierdoor wordt het optimale resultaat bereikt
 • Het design is erg mooi, de bril is erg licht en voelt ook erg comfortabel aan
 • De bril zal je niet verblinden, waardoor je alles kunt doen wat je wilt doen terwijl je de bril draagt
 • Artsen en specialisten van over de hele wereld adviseren deze bril en gebruiken de bril zelf ook

Wat vinden anderen van de AYO lichttherapiebril?

Het kan in sommige gevallen erg handig zijn om te weten wat andere mensen vinden. Wel is het belangrijk dat je blijft onthouden dat het hier gaat om meningen. Jouw eigen menig kan dus verschillen van de mening van anderen. Toch kijken we vaak automatisch al naar reviews als we een product willen kopen. Zeker als we het product nog niet zo goed kennen is het handig om dat te doen. Hierdoor krijg je namelijk al een beter beeld bij het product. Je ziet hieronder dat de bril ook te koop is bij Bol.com en de mensen de bril beoordelen met maar liefst 4,9 van de 5 sterren die te geven zijn!

Als iedereen het product namelijk positief beoordeelt zal er vast ook wel een kern van waarheid in zitten. In het geval van de AYO lichttherapiebril zul je erg weinig negatieve reacties ontdekken. Vrijwel alle gebruikers zijn meer dan tevreden over het gebruik van deze bril. 

Wat vooral opbvalt in de reviews is dat de bril helpt om de ochtenden door te komen. In de winter heeft men toch wat meer last van de winterblues en daar helpt deze bril enorm tegen! Het eenvoudige design valt erg in de smaak en dat is iets wat ons ook is opgevallen. De bril is makkelijk op te bergen in een jas of tas en net zo makkelijk weer op te zetten. Vooral wanneer je je wat slapjes begint te voelen zetten veel mensen de bril een minuut of twintig op. Daarna voelen zij zich weer top!

Wat ook opvalt in de reacties is dat men erg te spreken is over de klantenservice van Slaapwijzer.net. Wanneer er iets stuk was gegaan aan de bril werd dit zonder problemen omgeruild. Dat is nog eens service!

De problemen die mensen hebben lijken echt verdwenen te zijn sinds ze de bril gebruiken. Het lijkt er dus op dat ook voor jou de oplossing voor je problemen een stuk dichterbij is gekomen. In het geval van anderen heeft het in ieder geval wel geholpen.

Ayo lichttherapiebril review Sterren

De kosten van de AYO lichttherapiebril

Aan het gebruik van de AYO lichttherapiebril zitten natuurlijk kosten verbonden. Als je kijkt naar de kwaliteit van de bril, dan verwacht je ook een aanzienlijk hoge prijs. In de praktijk zal blijken dat dit echter reuze meevalt. Voor sommige mensen zal de prijs alsnog wel hoog zijn, maar in principe is het bedrag voor een bril van deze kwaliteiten toch best laag te noemen. 

De AYO lichttherapiebril is namelijk te koop voor een prijs van slechts 219 euro. Voor een bril met deze kwaliteiten mag je dan zeker niet klagen over de prijs van de bril. Het had namelijk een stuk hoger kunnen zijn. Nu kun je voor pak ‘m beet 200 euro genieten van de voordelen van deze bril.

Garantie bij de AYO lichttherapiebril

Niet alleen de lage prijs valt te zien als een voordeel. Als je de AYO lichttherapiebril gaat uitproberen is er namelijk ook nog sprake van een garantie. Vanaf het moment van de aankoop zal er namelijk een bepaalde periode beginnen. Deze periode duurt in totaal 60 dagen. Als binnen deze 60 dagen blijkt dat de bril je toch niet bevalt, dan is dat helemaal geen probleem. Je kan de bril dan namelijk gewoon terugsturen. Vanzelfsprekend krijg je het geld dan ook weer op je rekening gestort. Eigenlijk is er nu dus geen enkele reden meer om de AYO lichttherapiebril uit te proberen…

Ayo lichttherapiebril review Niet goed geld terug

Conclusie

Het is erg vervelend als je last hebt van problemen die je in je dagelijkse leven belemmeren. Hierdoor kan je namelijk veel leuke dingen niet doen. Slaapproblemen zijn hier een goed voorbeeld van. Het is erg fijn als een bepaald product je kan helpen bij deze slaapproblemen. Als niets meer lijkt te werken, probeer dan de AYO lichttherapiebril eens uit. 

Deze unieke bril zal je namelijk versteld doen staan met zijn goede werking. Al je problemen zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je krijgt ineens meer energie en je voelt je een stuk opgewekter. De dagen zien er weer een stuk leuker uit zodra je deze bril gaat gebruiken. 

De AYO lichttherapiebril is van erg hoge kwaliteit en je verwacht daarbij waarschijnlijk ook een hoge prijs. In dit geval valt de prijs reuze mee. Voor het bedrag van 199 euro kan je de bril al gebruiken. Bovendien is er sprake van een 60 dagen durende garantie. De AYO lichttherapiebril valt al met al zeer zeker aan te raden voor gebruik.

Veel gestelde vragen

Pluspunten

 • Het geeft een energieboost aan mensen die het nodig hebben
 • De bril bootst zonlicht na waardoor je je vitaler en vrolijker voelt 
 • Het blauwe licht is niet schadelijk (niet hetzelfde blauwe licht als dat van beeldschermen!)
 • Goede levensduur van de batterij
 • Helpt energie te geven, een jetlag te vermijden of uw slaapschema te veranderen
 • Het neusstuk kan gemakkelijk worden aangepast

Minpunten

 • Als je al veel energie hebt, zul je niet echt een verschil merken
 • Je ziet er misschien een beetje vreemd uit als je de bril draagt
 • Niet echt goedkoop voor €219

Plaats een reactie

Meest recente berichten

Categorieën