Meditation Moments review + kortingscode!

Meditation Moments Review. Onze nachtrust is erg belangrijk. Het heeft veel meer invloed op ons dan je zult denken. Als je niet genoeg slaapt, dan merk je al snel dat dat erg vervelend is. Je zult dan ook op zoek moeten naar een oplossing voor dit vervelende probleem. 

Er zijn erg veel verschillende dingen die je kunt doen om een einde te maken aan je slaapproblemen. Vaak zul je merken dat er ook nog behoorlijk veel onzin voorbijkomt. Je denkt dat de methode gaat helpen, maar achteraf blijkt dat het niet zo is. Helemaal de hoop opgeven is voorlopig nog niet nodig. Als je alles al geprobeerd hebt, dan is er voor jou misschien nog één uitweg. 

Meditation Moments zal je namelijk de laatste kans geven op het verbeteren van je slaap. Maar wat is Meditation Moments nou eigenlijk precies? En wat krijg je er allemaal? Het antwoord op al die vragen, en veel meer, zul je terugvinden in deze review.

Wat is Meditation Moments?

In je zoektocht naar hulp bij slaapproblemen ben je Meditation Moments misschien al eens tegengekomen. De kans is groot dat je er verder weinig aandacht aan besteed hebt. Toch was het wel de moeite waard geweest om eens te kijken wat Meditation Moments precies is. Meditation Moments is, heel simpel gezegd, een app voor op je mobiele telefoon. 

Meditation Moments review - Combo image

In deze app vind je allerlei dingen die je kunnen helpen bij je slaapproblemen. Ook zal het helpen bij het verminderen van je stress en kan je er beter door focussen. Je zult dit met name doen met behulp van meditatie. Daarnaast zijn er verschillende muziektracks te vinden in de app. Het is allemaal zo gemaakt dat het jou moet helpen met het oplossen van al je problemen.

Wat krijg je bij Meditation Moments?

Je hebt bij Meditation Moments de mogelijkheid om een zogenaamd premium abonnement af te sluiten. Hierdoor kan je altijd gebruik blijven maken van alles wat de app je te bieden heeft. Er is net al verteld dat er vooral veel gedaan wordt met meditatie en muziek. Je vraagt je nu vast af of dat het enige is wat je in de app gaat aantreffen. Gelukkig kan je gerustgesteld worden. Hoewel er veel draait om die meditatie en de muziek, is er daarnaast nog veel meer te bewonderen. Hieronder staat daar meer uitleg over.

Meditatie en muziek

Meditatie en muziek is veruit het belangrijkste onderdeel van Meditation Moments. In de app tref je meer dan 100 geleide meditaties en ook allerlei visualisaties. Er is sprake van een variatie van 3 tot 45 minuten. Je kan dus kiezen voor een korte of juist langere sessie. Ook wat de muziek betreft hoef je je niet te vervelen. Er is namelijk meer dan 30 uur aan muziek te vinden.

Luisterboeken

Naast de meditatie en de muziek zijn er ook verschillende luisterboeken. Deze luisterboeken kunnen je ook nog weer verder helpen bij het oplossen van je problemen. In totaal gaat het om 3 verschillende luisterboeken. 

  1. Dansen in de hemel
  2. Think and Grow Rich
  3. Master Your Mindset
  4. Je bent zoals je denkt

Alle luisterboeken hebben een waarde van 80 euro.

Meditation Moments review - Master your mindset

Updates

Hoewel het wel even zal duren voordat je alles hebt gehad, is er wel degelijk een mogelijkheid dat dit het geval is. Er is dan nog altijd geen reden tot paniek. Iedere maand is er namelijk een update. Nieuwe muziek en nieuwe meditaties zullen dan worden toegevoegd. Je hoeft je dus nooit te vervelen, omdat er altijd wel iets nieuws te vinden is.

Streamen en offline

Het fijne aan Meditation Moments is dat je niet per se internet nodig hebt. Je kan namelijk ook offline luisteren naar alles wat de app te bieden heeft. Als je even geen internetverbinding hebt, maar toch wil ontspannen, dan is dat gewoon mogelijk.

Voor wie is Meditation Moments geschikt?        

Als je last hebt van stress, slaapproblemen of weinig focus, dan is Meditation Moments geschikt voor jou om te gebruiken. Je zult misschien denken dat het allemaal voor volwassenen bedoeld is. In principe is dat een logische gedachte, maar in de werkelijkheid is het tegenovergestelde het geval. In de app wordt er namelijk ook aandacht besteed aan de jongere medemens. 

Ook voor kinderen zijn er meditaties te vinden. Deze meditaties zijn zeer eenvoudig, rustgevend en bovendien geleid. Hierdoor hoeft er alleen maar geluisterd te worden. Als ouder zijnde kan je ervoor kiezen om deze meditaties samen met je kind uit te voeren. Je zult merken dat het erg prettig is om dit ’s avonds voor het slapen gaan te doen. Na een lange, drukke en zware dag kan je zo toch nog even lekker ontspannen. Voor zowel ouderen als jonge kinderen is Meditation Moments dus ideaal om te gebruiken.

Meditation Moments review - kids

Wat vinden anderen van Meditation Moments?

De mening van anderen is misschien niet altijd belangrijk. Het gaat uiteindelijk namelijk vooral om de mening die je zelf hebt. Dat is namelijk het allerbelangrijkste van allemaal. Toch is het in sommige gevallen wel handig om te kijken naar de mening die andere mensen ergens over hebben. We kijken al vaak naar reviews die andere mensen geschreven hebben als we een bepaald product willen kopen. 

Als je twijfelt of Meditation Moments iets voor jou is, dan heb je ook hier de mogelijkheid om reviews van anderen te bekijken. Je zult dan al snel zien dat er eigenlijk geen reden tot twijfelen is. De app krijgt namelijk alleen maar positieve beoordelingen. 

In de App Store van Apple is de waardering voor de app duidelijk te zien. Hier scoort de app namelijk 4,8 sterren, terwijl de maximale score 5 sterren is. Het mag dus duidelijk zijn dat de app in de smaak valt bij de gebruikers. Wat dat betreft heb je nu dus weer een zorg minder.

Welke kosten zijn er verbonden aan Meditation Moments?

Het zou natuurlijk ideaal geweest zijn als je alles van Meditation Moments gratis kon gebruiken. Zo werkt het helaas niet. Er zijn namelijk wel kosten verbonden aan het gebruiken van Meditation Moments. Bij het gebruiken van het Premium Abonnement zul je op jaarbasis €44,99 kwijt zijn. Laten we voor het gemak zeggen dat het 45 euro is. 

Voor dat kleine, jaarlijkse bedrag kan je een hoop van je problemen oplossen. Dat is het natuurlijk meer dan waard. Zeker als je al lange tijd op zoek bent naar een oplossing is dit ideaal voor jou. 

Door de kosten van het abonnement zul je je zeker niet tegen moeten laten houden. Het is namelijk meer dan betaalbaar. Ook als je niet veel geld te besteden hebt kan je deze app dus gewoon gebruiken, dankzij de lage kosten.

Gratis versie

Het is niet nodig om kosten te maken voor Meditation Moments. Je kan er namelijk ook voor kiezen om de app te downloaden en gebruik te maken van de gratis versie ervan. Het is wel belangrijk om te weten dat je dan niet kunt profiteren van alle voordelen van het premium abonnement. Je krijgt namelijk slechts toegang tot de probeerversie van de app van Meditation Moments. 

Dit wil zeggen dat het aanbod in eerste instantie al een stuk kleiner is. Ook ontbreken de luisterboeken en de maandelijkse updates. Op een gegeven moment zul je alles dus al vaak genoeg beluisterd hebben en kan je alles eigenlijk wel dromen. Dat is misschien niet het leukste, maar als je geen geld wilt uitgeven is het natuurlijk wel prettig dat dit mogelijk is. Bovendien kan je op ieder moment er nog voor kiezen om over te gaan op het abonnement.

Meditation Moments review - Slaap lekker

Maak nu gebruik van een handige korting!

Het premium abonnement kost je slechts een paar euro per maand. Het totale bedrag is erg laag, wat het natuurlijk erg aantrekkelijk maakt voor gebruik. De kosten zijn dus al laag, maar het kan nog lager. Door gebruik te maken van deze link kan je jezelf namelijk nog meer geld besparen. Je kan profiteren van een korting van 10 euro. De kosten waren al erg laag, maar kunnen dus nog lager worden. Eigenlijk zou niets je nog moeten weerhouden van het nemen van het premium abonnement.

Conclusie – is Meditation Moments een aanrader?

Slaapproblemen, stress en weinig focus. De problemen komen erg vaak voor, maar toch lijken we er niet vaak genoeg bij stil te staan. Het blijkt vaak ook moeilijk om een oplossing te vinden. 

De oplossing voor al die problemen ligt echter binnen handbereik en je hebt dus de mogelijkheid om een einde te maken aan alle ellende. Door gebruik te maken van Meditation Moments zal je leven er een stuk leuker uit komen te zien. Je kan kiezen om een premium abonnement te nemen. Dit kost je jaarlijks dan wel een klein bedrag, maar dat is het zeker waard. 

Ook kan je ervoor kiezen om de gratis probeerversie van de app te blijven gebruiken. De waardering voor de app is erg groot. Het regent als het ware positieve reacties. Het lijkt er dus erg op dat je met Meditation Moments de oplossing gevonden hebt voor de problemen waar je jarenlang mee rondgelopen hebt. Probeer het snel!

Plaats een reactie

Meest recente berichten

Categorieën