Numsy White Noise – een uitgebreide review

Het hebben van kinderen is erg leuk. Voor veel mensen is het ook een grote wens om eigen kinderen te hebben. Toch komt er wel het een en ander kijken bij het hebben van je eigen kind. Natuurlijk zul je rekening moeten houden met de opvoeding van je kind. 

De eerste jaren van je kind kunnen ook nog wel de nodige problemen opleveren. Vooral op het gebied van slapen zullen zich nog de nodige problemen gaan voordoen. De kans is namelijk vrij groot dat je kind moeite gaat hebben met slapen. Wat je dan ook zult proberen, niets lijkt te werken. Dat is natuurlijk erg frustrerend. Je eigen nachtrust gaat er namelijk ook onder lijden als je kleine niet in slaap kan vallen. 

Gelukkig is er toch nog een oplossing voor dit probleem. Er is namelijk een erg handig apparaatje dat je hierbij kan helpen. Het gaat dan om de Numsy White Noise. In deze review ga je meer lezen over dit erg handige apparaat en hoe het jou kan helpen met het in slaap laten vallen van je jonge kind. Lees dan ook snel verder om alles te ontdekken wat je over de Numsy White Noise moet weten.

Wat is white noise en waarom werkt het zo goed?

De Numsy White Noise maakt, zoals de naam van het apparaat al doet vermoeden, gebruik van zogenaamde white noise. Het is vrij aannemelijk dat je geen idee hebt wat dit is, vooral omdat je je er over het algemeen niet zo mee bezig zult houden. 

White noise noemen we in het Nederlands ook wel witte ruis. Het is eigenlijk niets anders dan een constant ruisend geluid op dezelfde frequentie. Vooral bij baby’s werkt dit soort geluid heel erg goed. De verklaring hiervoor is ook vrij logisch. Het ruisende geluid is namelijk vergelijkbaar met het geluid van bloedvaten die in de baarmoeder zitten. 

Numsy White NOise Original 2.0 - Zwangerschap

Aangezien iedere baby dit voor zo’n negen maanden heeft gehoord is dit een erg rustgevend geluid voor ze. Je moet er wel rekening mee houden dat je het apparaat niet te hard zet. Dit is in verband met de oortjes van je nog kleine kind. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij of zij gehoorschade oploopt. Zolang je het onder 60 decibel weet te houden is er niets aan de hand.

Voor wie is de Numsy White Noise geschikt?

Zoals je net dus al hebt kunnen lezen werkt white noise vooral goed bij baby’s. De Numsy White Noise is dan ook in principe bedoeld voor baby’s. Het apparaat zal ervoor zorgen dat je kind snel in slaap zal vallen als je kind hier problemen mee heeft. Binnen een zeer korte tijd zal hij of zij in dromenland zijn beland. 

Numsy White Noise Original 2.0 - Specificaties

Het helpt er ook bij om te voorkomen dat je kindje steeds wakker schrikt terwijl hij of zij net lekker lag te slapen. Het heeft dus eigenlijk meerdere functies. Uiteindelijk zal het allemaal leiden tot hetzelfde resultaat, namelijk dat je kleine kind beter kan slapen. Als ouder zal dit je enorm opluchten, want ook jouw nachtrust zal hierdoor namelijk verbeteren.

Werkt Numsy White Noise ook voor volwassenen?

Indirect werkt de Numsy White Noise ook voor volwassenen. Als je kind namelijk beter slaapt zul je hier niet meer om de haverklap van wakker worden. Zo behaal je als ouder ook een betere nachtrust en dat is ook erg belangrijk. Dit is echter niet de enige manier waarop je er als ouder van kunt profiteren.

Zo’n apparaatje werkt voor volwassenen namelijk ook erg goed. Snel wakker schrikken, overprikkeld zijn en een druk hoofd hebben komt nog wel eens voor bij volwassenen. Als je last hebt van deze dingen, of slechts eentje hiervan, dan kan de Numsy White Noise je ook helpen. Witte ruis helpt namelijk ook tegen deze dingen. 

Numsy White NOise Original 2.0 - SLapen volwassenen

Tijdens het werken of studeren kan je het ook gebruiken, omdat het je geconcentreerder laat zijn en ook ervoor zorgt dat je minder snel afgeleid raakt. Ondanks dat de Numsy White Noise dus bedoeld is voor kleine kinderen kan je er als volwassene ook prima gebruik van maken. Je hoeft je ook zeker niet te schamen als je dit doet, want er zijn meer dan genoeg volwassenen die er gebruik van maken.

De verschillende geluiden van de Numsy White Noise

In de Numsy White Noise vind je in totaal negen verschillende geluiden. Je kan dus een beetje afwisselen in de geluiden. Het kan ook zo zijn dat het ene geluid beter werkt dan het andere geluid. Je weet dan dus welk geluid je moet gebruiken. Dat is ook het voordeel van dat er meerdere geluiden in zitten. De volgende negen geluiden zijn beschikbaar bij de Numsy White Noise:

 • White noise
 • Drie verschillende slaapliedjes
 • Oceaangeluiden
 • Regengeluiden
 • Vogelgeluiden
 • Krekelgeluiden
 • Watervalgeluiden
Numsy White Noise Original 2.0 - Apparaat

==> Bestel hier de Numsy Orginial 3.0 <==

Wat vinden andere gebruikers van dit apparaat?

Als je iets gaat kopen bekijk je meestal eerst wat anderen van het apparaat vinden. Het is namelijk wel fijn om te weten hoe iets bij andere mensen bevalt. Als er alleen maar slechte reacties te vinden zijn, dan koop je het product natuurlijk niet. Wel is het zo dat het om meningen gaat. Wat de ene persoon vindt hoeft dus niet te gelden voor ieder ander persoon. 

Als je op zoek gaat naar meningen van mensen over de Numsy White Noise dan valt je al snel op dat iedereen erg positief is over dit apparaat. Alle slaapproblemen bij kinderen lijken spontaan te verdwijnen. Kinderen die eerst nog last hadden van niet in slaap kunnen vallen of vaak wakker worden slapen ineens door alsof ze nooit ergens last van hebben gehad. 

Op Bol.com zijn er maar liefst 402 reveiws te lezen van andere gebruikers. De gemiddelde score is 4.2 van de 5 sterren. Dat betekend dus dat het ruime merendeel zeer te spreken is over de Numsy Original 2.0. Wel geven mensen aan dat zij te lamp wat fel vinden en dat het geluid soms wat hard lijkt te staan. Maar dit is natuurlijk per persoon verschillend. De reacties zijn zeer posiftief en het is dan ook aan te raden om deze even te lezen.

Er lijkt dus meer dan genoeg reden te zijn voor jou als ouder om ook een Numsy White Noise te kopen. De kans is namelijk erg groot dat jouw kind ook ineens goed zal slapen en dat alle problemen die er waren zullen verdwijnen. Profiteer als ouder dus snel van dit handige apparaat, want bij anderen blijkt het een echt wondermiddel te zijn.

Numsy White Noise kopen

Als je nu overtuigd bent en de Numsy White Noise wil kopen dan blijft alleen het moment van de aankoop zelf nog over. Zoals je weet zijn er vaak meerdere manieren waarop je online kunt betalen als je er een product hebt besteld. Dat is bij de Numsy White Noise ook het geval. De kans is dus erg groot dat er een manier tussen zit die jou goed uitkomt en waarmee jij kunt betalen. 

Bij het bestellen van de Numsy White Noise heb je de volgende mogelijkheden als het gaat om de betaling van het product:

 • Apple Pay
 • iDEAL
 • Creditcard
 • Pay Later
 • PayPal
 • Bancontact
 • Machtiging

Bij de bovenstaande manieren zit vast een mogelijkheid voor jou. Het grote voordeel is dat er ook nog sprake is van een garantie. Deze garantie is geldig voor een periode van maar liefst 30 dagen. Je hebt dus meer dan genoeg tijd om de Numsy White Noise uit te proberen. 

Numsy White Noise Original 2.0 - product

==> Bestel hier de Numsy Original 2.0 <==

Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met dit apparaat dan kan je het dus gewoon retourneren. Het geld dat je hebt betaald zul je dan vrijwel direct teruggestort krijgen. Er is dus eigenlijk geen enkel risico. Als het apparaat je wel bevalt heb je na 30 dagen nog steeds een garantie. Er is namelijk sprake van een fabrieksgarantie. Deze garantie is geldig tot een jaar na de aankoop. Eigenlijk zijn er dus alleen maar voordelen verbonden aan het kopen van de Numsy White Noise.

Conclusie

Slaapproblemen zijn erg vervelend. Vooral als je nog kleine kind hier last van heeft is het erg vervelend. Niet alleen gaat dit ten koste van een goede nachtrust voor je kind, maar het gaat ook ten koste van jouw nachtrust als ouder. In sommige gevallen lijkt er helemaal niets te werken. Het lijkt onmogelijk om je kind in slaap te krijgen. 

Toch is er een oplossing. Met de Numsy White Noise krijg jij deze oplossing in handen. Dit apparaat zorgt namelijk voor de verspreiding van bepaalde geluiden op constant dezelfde frequentie. Deze geluiden zullen door je baby geassocieerd worden met de geluiden van bloedvaten in de baarmoeder. Er zijn verschillende geluiden die je aan kan zetten. Niet alleen voor je baby werken deze geluiden goed, maar ook voor jou als volwassene. 

Slaapproblemen bij volwassenen zullen ook verdwijnen door deze geluiden en het is ook bevorderlijk tijdens het werken of studeren. Uit de ervaring van veel andere mensen blijkt dat dit een echt wondermiddel is. De slaapproblemen die er waren zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Er is dus eigenlijk geen enkele reden om het niet uit te proberen. 

Mocht je wel een reden hebben om het niet uit te proberen dan is er meteen weer een reden om die reden weg te nemen. Je hebt namelijk een garantie van 30 dagen. Als binnen die 30 dagen blijkt dat het apparaat niets voor jou is, dan kan je het retourneren en zul je het betaalde geld weer ontvangen.

Numsy White Noise Original 2.0 - model 2021

Plaats een reactie

Meest recente berichten

Categorieën