Hoe jouw baby van 4 maanden door white noise weer heerlijk slaapt!

Midden in de nacht wakker worden van het gehuil van je baby of je baby überhaupt niet in slaap kunnen krijgen. Als ouder van een pasgeboren kind komt dit probleem je vast bekend voor. 

In het begin neem je het nog voor lief en heb je alles voor je kleine jongen of kleine meid over. Na verloop van tijd begint het echter vervelend te worden. Je begint last te krijgen van het vele slaapgebrek en je blijft het liefst liggen als je je baby weer hoort huilen. 

Dit kan voorkomen worden. Er is namelijk een handig product waarmee jij ervoor kan zorgen dat jouw baby zonder problemen in slaap valt.

Baby valt niet in slaap

Als je vier maanden oude baby niet in slaap wil vallen dan kan dat voor de nodige problemen zorgen. Ook zo’n jong kind heeft namelijk genoeg slaap nodig. 

Als ouder zit je dan al snel met de handen in het haar en is de wanhoop je nabij. Je probeert van alles uit om er maar voor te zorgen dat jouw baby van vier maanden in slaap kan vallen. 

Soms lijkt het alsof niets wil werken en weet je het allemaal niet meer. Gelukkig is er nu een oplossing. Als jouw baby van vier maanden niet wil slapen dan moet je snel verder lezen!

slapen baby 4 maanden huilende baby

Numsy

De oplossing om ervoor te zorgen dat jouw vier maanden oude baby rustig gaat slapen kan je vinden bij het bedrijf Numsy. Numsy wil er namelijk voor zorgen dat het naar bed gaan van jouw kleine geen strijd meer wordt die je iedere avond opnieuw moet voeren. 

Het is namelijk niet alleen vervelend voor jouw kind, maar ook voor jezelf. Het vergt namelijk de nodige energie om je kind in bed te krijgen en dat kan je op een gegeven moment gaan opbreken. 

Dankzij de producten die Numsy produceert is dit niet langer nodig. Je zult merken dat jouw kind zonder problemen naar bed gaat en in slaap valt. Zo komt jouw kind toe aan zijn of haar rust en jijzelf ook. Dat is natuurlijk wat je graag wilt.

Witte ruis

Numsy heeft speciaal voor ouders een slaaptrainer ontwikkeld. Deze zorgt ervoor dat het naar bed gaan van jouw kleine kind geen probleem meer is. De slaaptrainers van Numsy werken met witte ruis. 

Is het namelijk niet opvallend dat jouw kind in slaap valt van ruisende geluiden? Denk bijvoorbeeld aan het geluid van een stofzuiger, maar ook bijvoorbeeld aan het geluid van een föhn. Deze geluiden hebben een kalmerende werking voor jonge kinderen. 

Dit komt omdat het ruisende geluid ze doet denken aan het horen stromen van bloed in de baarmoeder. De benaming voor dit soort geluiden is dus witte ruis. Het wordt ook wel white noise genoemd. Witte ruis werkt anders dan andere methoden om je vier maanden oude baby in slaap te krijgen. 

Er wordt namelijk geen gebruik gemaakt van medicijnen, maar er wordt een beroep gedaan op het principe van geluidsmaskering. Zowel voor baby’s, kinderen en volwassenen is dit een goede methode om te zorgen voor betere slaap. 

De werking van witte ruis heeft zowel op de korte als op de lange termijn effect. Dit zorgt voor een zeer unieke werking.

slapen baby 4 maanden slapende baby zwartwit

Witte ruis voor kleine baby’s

Slaap is erg belangrijk voor jouw baby. Niet alleen omdat een goede nachtrust belangrijk is, maar omdat een goede slaap zorgt voor een betere groei van jouw baby. Het laten slapen van jouw baby van vier maanden is dankzij de witte ruis apparaten van Numsy niet langer een probleem. 

Dankzij een stappenplan dat zij hebben opgesteld kan je een white noise machine inzetten als slaaptrainer. Door langzaam de witte ruis op te bouwen en daarna weer af te bouwen kan je hiervoor zorgen. Het geluid van het ruisen doet, zoals je eerder hebt kunnen lezen, je kleintje denken aan het geluid van bloed in de baarmoeder. 

Dit zorgt voor een kalmerend effect op je 4 maanden oude baby. Je zorgt zo voor een vertrouwd gevoel bij jouw kleine zoon of dochter. Door dit te combineren met vaste tijden om naar bed te gaan zal je baby op geschikte momenten in slaap vallen. Je hoeft dus geen eindeloze strijd meer te voeren om jouw kind te laten slapen. 

Bovendien blokkeert white noise geluiden van buitenaf. Deze geluiden zorgen er normaal gesproken voor dat je baby midden in de nacht wakker kan worden. 

Ook dat is nu dus verleden tijd. Witte ruis zorgt er ook voor dat de verschillende slaapfases aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor slaapt jouw baby van 4 maanden langer dan eerder.

Positief effect

Door gebruik te maken van een white noise machine zul je erachter komen dat dit geen onzinnig iets is. Het werkt namelijk echt! Maar liefst 97 procent van de ouders merkt al een groot verschil in de eerste week dat ze gebruik maken van het apparaat.

Wetenschappelijk bewezen

Voor als je nog steeds niet overtuigd bent van de werking van witte ruis dan ben je dat hierna zeer waarschijnlijk wel. De werking van witte ruis is namelijk ook nog eens wetenschappelijk bewezen. Bovendien raden artsen en andere deskundigen het zelfs aan om ervoor te zorgen dat je jouw kind kan kalmeren. Daarnaast zorgt het ook voor focus en ontspanning.

Numsy White Noise Original

De Numsy White Noise Original is dus één van de apparaten die Numsy te koop aanbiedt. Dit apparaat heeft de mogelijkheid om tot 12 uur lang achter elkaar te spelen. De batterij is oplaadbaar en kan tot 36 uur lang meegaan. Bovendien is deze binnen 1,5 uur weer volledig opgeladen en klaar voor een nieuwe speelbeurt. 

Het zorgt ervoor dat jouw 4 maanden oude baby makkelijker slaapt en ook nog eens langer en dieper zal slapen. De Numsy White Noise Original beschikt bovendien over een automatische timer. Deze timer kan je zo instellen dat het apparaat na een bepaald tijdsbestek stopt met spelen. Dit kan na 15 minuten, 30 minuten, 60 minuten of zelfs na 12 uur zijn. 

Dit apparaat biedt maar liefst negen verschillende soorten natuurlijke geluiden. Hierdoor heb je meer dan genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat het lichaam tot rust komt. De geluiden zijn helder en worden zonder onderbreking afgespeeld. 

Daarnaast zit er een ledlamp in verwerkt. Deze lamp straalt rustgevend licht uit en draagt dus ook bij aan een betere slaap voor jou 4 maanden oude baby. Dit licht zorgt er in combinatie met de rustgevende geluiden voor dat jouw baby binnen enkele minuten in dromenland is beland. 

Op het apparaat valt bovendien af te lezen hoe lang de batterij nog mee kan gaan. Dit voorkomt ongemakkelijke momenten vlak voordat je kind naar bed moet. De Numsy White Noise Original is te koop voor een prijs van €27,95.

slapen baby 4 maanden numsy white noise

Waar kan ik de Numsy White Noise Original kopen?

Er zijn verschillende plekken waar je de Numsy White Noise Original kan kopen. Dit kan onder andere via de website van Numsy zelf. Daarnaast kan je het bijvoorbeeld ook kopen op de website van bol.com. Er zijn genoeg mogelijkheden en het hangt er maar net vanaf wat jij prettiger vindt.

Via hier kom je op de website van Numsy terecht en via hier zul je bij bol.com uitkomen.

Garantie

Numsy neemt de gezondheid van de klanten zeer serieus. Daarom bieden ze je een goede service aan en ook nog eens een onvoorwaardelijke garantie. Mocht het geval zo zijn dat Numsy toch niet bevalt en het niet doet wat je wilt? Dan krijg jij het gehele aankoopbedrag zonder problemen terug. 

Numsy hanteert een 30-dagen slaapgarantie op al haar producten! Dus mocht je niet tevreden zijn, dan krijg jij het gehele aankoopbedrag zonder problemen terug. Ook hebben zij op alle apparaten 1 jaar fabrieksgarantie. Hierdoor weet je dat zij voor kwaliteit gaan en dat zij voor de volle 100% achter hun producten staan.

Wat vinden gebruikers van Numsy?

Eerder heb je al kunnen lezen dat veel gebruikers al binnen de eerste week van het in gebruik nemen een effect merken. Bij het lezen van reviews zul je erachter komen dat er alleen maar positieve reacties te vinden zijn. Veel ouders merkten dat het nogal lastig was om hun kleine zoon of dochter in slaap te krijgen. 

Door Numsy te gaan gebruiken zijn ze van dit probleem volledig verlost. Het is niet alleen voor de baby’s of oudere kinderen handig om te gebruiken. Ook de ouders zelf merken een positief effect van het gebruik van Numsy.

Bij Bol.com heeft het product een beoordeling van maar liefst 4,5 ster van de 5 te verkrijgen sterren. Dit aantal is gebaseerd op een aantal reviews van, op het moment van schrijven, 274 stuks.

Veel gebruikers raden dit product dan ook aan. Wat ik vooral terug kan vinden als positieve eigenschappen zijn:

  • Het kindje slaapt goed
  • De prijs is gunstig
  • Verschillende en fijne geluidjes/ muziekjes
  • Het formaat van het product

Wat men aangeeft als minder positieve eigenschappen zijn:

  • Het lichtje is wat vel
  • Dat het geluid van de witte ruis wat aan de zachte kant is

Ontdek alles van Numsy

In dit artikel is slechts één van de white noise machines van Numsy benoemd. Dit is echter nog lang niet alles wat Numsy te bieden heeft voor jou en je kind of kinderen. Er is echt nog veel meer dan dat je denkt. Als je meer wilt weten twijfel dan niet langer. Kijk op https://www.numsy.nl/product-overzicht/ en ontdek wat Numsy je allemaal nog meer te bieden heeft!

Plaats een reactie

Meest recente berichten

Categorieën